FILMPJES 2013 - ...

VIDEO - JANUARI 2013

De lammetjes van Catinka, Chenoa en Britt zijn ondertussen 10 dagen oud. Door de strenge vriestemperaturen laten we ze voorlopig niet naar buiten. Gelukkig kunnen ze naar hartenlust ravotten op de gang!

VIDEO - FEBRUARI 2013

De lammetjes van Chayenne en Chenaya

VIDEO - FEBRUARI 2013

Ondanks de aanhoudende vriestemperaturen mogen onze lammetjes en hun moeders toch even in de wei. Sommige lammetjes verliezen hun moeder niet uit het oog, terwijl anderen al dapper alleen op verkenning gaan! De lammetjes van Danaë staan niet op het filmpje, blijkbaar hadden ze zich goed verstopt!

VIDEO - FEBRUARI 2014

Enkele lammetjes van 2014 huppelend op het gangpad. De lammetjes van Enya, Eden, Elita, Danaë, Chenoa en Faye staan niet op deze video.

VIDEO - APRIL 2014

Film van onze moederdieren en de lammetjes van 2014 die bij ons blijven. Onze jaarlingen en bokken stonden in een andere wei.

VIDEO - APRIL 2014

Film van onze jaarlinggeiten in actie!

VIDEO - MAART 2016

Sfeerbeelden van onze moederdieren en hun actieve lammetjes in de wei.

VIDEO - SEPTEMBER 2016

Onze dwerggeiten en dwergbokken in de wei. De meeste van onze geiten, uitgezonderd de lammetjes van dit jaar, zijn ondertussen drachtig.

VIDEO - JULI 2017

Na de nodige jaarlijkse onderhoudswerken aan stalling + weide en het maken van nieuwe zonneterrasjes is er eindelijk nog eens een filmpje gemaakt van de ganse geitenbende :)