TE KOOP

TE KOOP:

moedergeit IZZY MOON van 't Kimshof samen met haar 2 lammetjes: een palomino boklammetje en een abrikoos boklammetje

V E R K O C H T !!!

TE KOOP:

moedergeit GLORIA van 't Kimshof samen met haar 2 lammetjes: een bruin contrastippel tan brown belly geitlammetje en een bruin bont boklammetje

V E R K O C H T !!!

WIJ BEDANKEN DE NIEUWE EIGENAARS DIE ONZE GEITJES EEN WARME THUIS GAVEN
VOOR HET VERTROUWEN IN ONS
EN WENSEN HEN VEEL PLEZIER MET HUN AANGEKOCHTE DWERGJES

!  !  !  !  !

Hartelijk bedankt aan ieder die interesse toont i.v.m. de aankoop van onze dwerggeitjes. Helaas is het onmogelijk om op elke vraag via Facebook, Messenger, Instagram, mail, site... te antwoorden. Dit is zeker niet uit onwil of onbeleefdheid. Wij vinden het nu veel belangrijker om tijdens onze vrije uren in de stal te vertoeven dan achter de computer te zitten. We zijn momenteel druk in de weer met onze babyboom en de nieuwe lammetjes en de moedergeiten verdienen nu volop onze aandacht.

Wij werken niet met een reservatielijst. Onze lammetjes kunnen dus nog niet worden gereserveerd. Zij komen te koop op onze site op een leeftijd van ongeveer 8-10 weken. Dan kunnen de lammetjes vrijblijvend worden bezichtigd vooraleer ze naar hun nieuwe thuis vertrekken.

Wij hopen op jullie begrip en alvast bedankt voor al de leuke reacties die onze hobbyfokkerij teweeg brengt!

Vriendelijke geitjesgroeten, team 't Kimshof  ♥

Met het fokken van onze geitjes streven we zeker geen commercieel doel na! Het is en blijft op de eerste plaats een liefdevolle hobby. Helaas kunnen wij niet alle geitjes houden en bieden wij er af en toe enkele te koop aan.

Het aanschaffen van een dwerggeit is een serieuze zaak en mag geen impulsaankoop zijn, want een dwerggeit moet elke dag de nodige verzorging en aandacht hebben. Sta allereerst stil bij uw eigen woon- en leefomstandigheden en uw eigen wensen. Laat u eventueel informeren door ons, door een fokvereniging... Dit geldt voor alle huisdieren, maar helaas worden veel dieren in een opwelling aangeschaft. Later blijkt het tegen te vallen en het dier wordt dan de dupe van onnadenkend en impulsief handelen.

'Denkt aleer gij doende zijt en doende denkt dan nog!'