FILMPJES 2010 - 2011

VIDEO - JANUARI 2010

Het vriest dat het kraakt! Onze geiten komen een half uurtje buiten om hun pootjes wat te strekken. De zwangere geiten hebben ondertussen al een mooi rond buikje, binnenkort worden de eerste lammetjes geboren.

VIDEO - FEBRUARI 2010

VIDEO - MAART 2010

VIDEO - AUGUSTUS 2010

Sfeerbeelden van 't KIMSHOF - Met dank aan Frank De Smedt voor het verkregen beeldmateriaal!

VIDEO - OKTOBER 2010

VIDEO - DECEMBER 2010

Het vriest (-7°), het sneeuwt, het waait... Onze geiten staan meestal in binnen in hun stal maar, ook al is het ijskoud, ze moeten toch even naar buiten voor de nodige beweging, afleiding, contact met de andere geiten... Bij sommige geiten is het al goed zichtbaar dat ze drachtig zijn. Vooral onze Noppes en onze kleine Babs hebben een erg dik buikje.

GEDULD IS EEN SCHONE DEUGD!

VIDEO - JANUARI 2011

PATRICIA  x  CHARLIE van 't Kimshof
Omdat Patricia al tweemaal probleemloos heeft gelammerd, probeerden we,in de mate van het mogelijke, de bevalling deze keer te filmen. Op 3 januari 2011 werd Patricia trotse moeder van een prachtige dochter!

VIDEO - FEBRUARI 2011

Sfeerbeelden van de eerste momenten na de geboorte van onze lammetjes 2011 en onze trotse moedergeiten. De 'nakomertjes' van Babette en Catinka waren nog niet geboren.

VIDEO - MAART 2011

VIDEO - NOVEMBER 2011

Met opkomende wintervacht en steeds dikker wordende buikjes van de drachtige geiten zijn onze dwerggeiten niet meer op hun elegantst, al doen ze flink hun best.